Известие

Collapse
No announcement yet.

Шофьорска седалка за GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шофьорска седалка за GTV

Здравейте на всички,шофиорската ми седалка се пречупи,вследствив ми се изкриви и ми накъса кожата при повдигача на облегалката.Кожата ми е черна,ако някой има някоя излишна със удоволствие ще ислушам някой съвети. Извинявам се за грешката при заглавието на темата
    Last edited by proper; d.m.y г., 02:25.
    GTV 2000 T.SPARK 16V

Пиши едно лично на колегата Lisan / Сашо

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1488

Наблизо до него има автокъща с едно ударено ГТВ и ако е още там седалката, мисля че той може да уреди нещо да я вземеш. Нямам идея за цена обаче.

Само това ми идва като идея за момента.

П.С. Еххх сега виждам, че си от Варна...незнам дали няма да е сложна операцията.....попитай все пак!
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Седалките от това ГТВ ги купих аз преди 3м за спринта който правя.Но те са от старата версия и нямаше да станат за неговото ГТВ
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
        Седалките от това ГТВ ги купих аз преди 3м за спринта който правя.Но те са от старата версия и нямаше да станат за неговото ГТВ

Леле колко съм злеее ужассс...
        Наистина беше така.

Сорри
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от vinchenco1 Покажи съобщение
          Здравейте на всички,шофиорската ми седалка се пречупи,вследствив ми се изкриви и ми накъса кожата при повдигача на облегалката.Кожата ми е черна,ако някой има някоя излишна със удоволствие ще ислушам някой съвети. Извинявам се за грешката при заглавието на темата
          Имам познат който прави всичко свързано с кожа в автомобилите.Сервизът му е добър и не взима скъпо,ако има итерес може да те свържа с него.
          Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
          ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

мога да проверя,ако са останали още!!

Comment

Blagodarq na vsichki za proqvenoto razbirane i burzite otgovori,obache vsichko veche e dobre kogato svurshva dobre.S malko zavarki i maistor na kusmet se opravih izleze mi 150lv za dvete sedalki.Shofiorskta mi q zavariha im e obruliha sys 40lv a za popravkata na kojata 70.Daje i dqsnata opraviha za oshte 40 lv.Mnogo sym dovolen.Edvam namerih avto tapicer,zakusnqh da pogledna temata i da razbera za tapicera na oinotnA,no puk sigurno toi e v Sf de,tuka vuv Varna kak gi namerih tova maistorche i az ne znam chestno pulna fantaziq.Sega veche Alfcho e premenen .Blagodarq pak na vsichki!
              GTV 2000 T.SPARK 16V

Comment

Working...
              X